Pole olemas võimatuid unistusi

Olen tegelenud aktiivselt nõustamise ja koolitamisega 30 aastat.
Hariduselt olen psühholoog, psühhoterapeut, hingamisterapeut, TRE meetodi ja teeta tervendamise instruktor.

Olen loonud kaheaastase hingamisteraapia ja nõustamise väljaõppe – Teadliku Loomise ja Hingamistöö Akadeemia ja Algallika keskuse.

Mulle meeldib teha:

nõustamist eraisikutele ja organisatsioonidele
psühhoteraapiat, hingamistööd, hüpnoteraapiat, rännakuid,
meditatsiooniõpet,
TRE – sessioone
isikliku arengu ja hingamistöö koolitusi
kasutada loovalt erinevaid meetodeid individuaalsetes kohtumistes ja koolitustel
meeskonnatöö. ja stressijuhtimise koolitusi
loovuse ja intuitsiooni arendamise koolitusi
Olen lõpetanud Tartu Ülikooli psühholoogia eriala 1986.aastal ja sellest ajast töötanud praktilise psühholoogia vallas nõustaja ja koolitajana.
Olen töötanud Mainoris juhtide valiku- ja arendusprogrammis ning loovustreeningute looja ja treenerina, Pirgu Arenduskeskuses ja Tallinna Pedagoogilises Instituudis suhtlemise, meeskonna ja loovuse treenerina ning lektorina. Tallinna Kriisiabi keskuses kriisinõustajana ja vabatahtlike nõustajate juhendajana, täiendanud end paljudel stressi ja kriisipsühholoogia (A. Duregrov, jt.) ning lahutusjärgse toimetuleku (B.Fisheri metoodika) alastel koolitustel.

Olen lõpetanud 4-aastase gestalt-psühhoteraapia õpinguprogrammi Taani Gestalt-teraapia Rahvusvahelises Instituudis (Gestalt Institute of Scandinavia).

Hingamistöö terapeudiks õppisin Lena Kristina Tuulse ja Binnie A. Dansby juhendusel (Algallika protsess ja hingamistöö/ Source Process and Breathwork). Olen korraldanud Leonard Orri (vabastava hingamise looja) ja Lena Kristina Tuulse hingamistöö koolitusi Eestis. Osalenud Dan Brule, Colin P.Sissoni, Bo Wahlströmi, Rani Spetsi ja Sofia Sjöblomi jt. hingamistöö koolitustel.

Alates 2011 olen korraldanud Holotroopse hingamistöö koolitusi ja TRE instruktorite väljaõppe programmi Ole Ry ja Susanne Andresi juhendusel.

2008-2010 Olen osalenud paljudel isikliku arengu koolitustel, sh Anthony Robbinsi NLP-põhine koolitus, Brandon Bays’i Rännaku meetodi koolitustel, Bert Hellingeri pere- ja organisatsiooni konstellatsioonide kursused Marta Thorheimi ja Tiiu Viluga.
2008 Anni Sennovi auramediaatorite väljaõpe.
2011-2014 Teeta-tervendamise baas- ja edasijõudnute, manifesteerimise ja külluse ning traumadega töö koolitustel Suvi Bowellani juhendusel. 2018 teeta tervendamise instruktori koolitused Vianna Stibali juhendusel.
2014 Hüpnoteraapia baas- ja edasijõudnute kursus, aeg-regressioon ja eelmiste elude kursus Paul Aurandi ja Sofia Krameri juhendusel (The Michael Newtoni Institut, USA).
2015-st aastast Natalja A. Onufrieva koolitused.

Alates 2002 aastast olen juhendanud regulaarselt igal aastal pikki mitme mooduliga enesearengu kursuseid, erinevate arengumeetodite praktikaõhtuid ja viinud läbi psühholoogia alaseid koolitusi firmadele.

2007a. hakkasin koos oma mehega arendama Algallika keskust Matsalu Rahvuspargis ( Algallika lugu loe siit), mis on praeguseks ideaalne koht nii isikliku kui organisatsiooni arengu koolituste pidamiseks. Olen sündinud Tallinnas ja elan õnnelikult koos oma mehega nii Tallinnas kui Algallikal, mul on kaks toredat last.

Mulle meeldib teha koostööd erinevate kolleegidega ja toetada inimeste vaimset kasvamist seostades erinevaid meetodeid omavahel uudsel ja integreeritul viisil. Lähtudes sellest, mida inimene, pere või kollektiiv vajab ning kuidas kõige kiiremal ja paremal moel jõuda sinna, mida soovitakse kogeda või saavutada.

Mind huvitavad inimeste potentsiaalid, vaimsete võimete arendamine, toetavad pere suhted ja teadliku loomise protsess. Kuna hingamistöö on nii lihtne ja võimas vahend ning sobib kokku kõige sellega mida ma olen õppinud ja väärtuslikuks pean, siis on saanud hingamisteraapia /hingamistöö selleks nimetajaks, mis integreerib paljud väärtuslikud meetodid minu jaoks terviklikuks.

Aastast 2013 juhatan kaheaastast hingamisteraapia ja nõustamise väljaõpet – Teadliku Loomise ja Hingamistöö Akadeemiat

Tiia Lõoke kontakt: email: tiia@teadlik-loomine.ee, tel. 5178313

kodulehed:
www.tiialooke.ee,
www.teadlik-loomine.ee,
www.algallika.ee

Tiia facebookis